05 iunie 2015
Review: Amarant BIO All Green
Așa cum va spuneam în postul anterior, m-am hotărât să adaug mai multe proteine în dietă mea zilnică, dar nu neparat carne, ci produse vegetale care conțin proteine. Deorece nu mai mâncasem niciodată amarant, am hotărât că este cazul să încerc ceva nou.
Obișnuiesc frecvent să îmi fac cumpărăturile la Auchan, deoarece mi se pare că prețurile lor sunt mult mai mici decât în alte hipermarcheturi. Așadar, la prima vizită în Auchan am căutat să găsesc amarantul mult dorit și l-am găsit la raionul cu produse bio la un preț de 13 lei.
Ceea ce m-a atras foarte mult și m-a determinat să îl cumpăr a fost faptul că ambalajul este transparent și îți permite să vezi ceea ce cumperi, iar acest lucru îl consider foarte important atunci când este prima data când cumperi un aliment. Mi-a plăcut de asemenea faptul că nu conţine impurtităţi si nu trebuie să îl alegi, ca în cazul arpacaşului, de exemplu.
Bucuroasă că l-am achiziționat, l-am și pus la fiert pentru a îl consumă a două zi la micul dejun.
Fiind prima oară când îl foloseam am decis să folosesc o rețetă simplă la care am mai adugat stafide, nuci și puțină nucă de cocos.
Ingrediente:
1 pahar amarant
2 pahare apa
un vârf de cuțit de sare
nuci
stafide
miere
nucă de cocos
lapte de orez sau iaurt
Am fiert amarantul 20-25 de minute având grijă să amestec frecvent pentru a nu se prinde de vas, până la absorbirea apei. Am amestecat amarantul răcit cu nucile mărunțite, mierea nucă de cocos și laptele de orez.
Așa cum am scris mai sus, eu am decis să îl fierb cu o seară înainte și să îl folosesc a două zi la mcul dejun adăugând restul ingredientele după gust.
Pot să spun că mi-a plăcut foarte mult gustul amarantului, fără a aduga alte ingrediente, are un gust asemănător nucilor, iar folosit în rețetă de mai sus este delicios și foarte hrănitor.
De când adaug amarant în dietă mea pot să spun că nivelul meu de energie a crescut semnificativ, iar senzația de foame frecventa a scăzut.
În concluzie pot spune că în mod cert voi cumpără în continuare Amarant BIO de la All Green.
Voi ați consumat amarant? În ce rețete îl folosiți?
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu